Get Adobe Flash player

Wimperverlenging

Everlash

Bij de Everlash wimperverlenging worden er kleine plukjes haar op de natuurlijke wimper gekleefd. Niet enkel worden de wimpers op deze manier verlengd, maar ook de wimperlijn lijkt voller. De wimpertjes zijn er in bruin en zwart, en blijven ca 10 dagen zitten. Het plaatsen van de Everlash wimpertjes duurt ongeveer 30 à 40 minuten. Mascara is niet meer nodig en is zelfs sterk af te raden.
Deze wimpertjes kunnen gebruikt worden bij feest make up.

 
Prijs volledige set                                 35 €

 
 
One-by-one techniek

Deze kunstwimpers zijn zeer fijn en worden haar per haar met een speciale lijm aan de natuurlijke wimpers gekleefd. In functie van het beoogde resultaat, zal deze behandeling 60-90 minuten duren.
Het gewenste resultaat wordt samen met de u bepaald. Wenst u een natuurlijke wimperlijn of kiest u voor een mysterieuze, meer intense blik? U heeft de keuze uit verschillende lengtes.
Kunstwimpers voelen zeer natuurlijk aan en zijn resistent aan water, tranen en zweet. Het eindresultaat blijft gedurende +/- 8 weken zitten. (Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper) Na verloop van deze normale cyclus zullen de wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. Tijdens deze natuurlijke cyclus is het aan te bevelen een “refill” te doen om de uitgevallen wimpers te vervangen. Deze “refill”-behandeling duurt 45-60min

 

Prijs nieuwe set 60€

Bijvullen tot 3 weken na de verplaatsing 30€

Bijvullen na 3 weken 40€

 

 

Volume wimpers

Wil je extra veel volume in je wimpers? De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions zijn de Russian Volume wimpers. Op uw eigen wimperhaartje worden meerdere ULTRA lichte en superzachte haartjes gezet.

 

Prijs nieuwe set 70€

Bijvullen tot 3 weken 35€

Bijvullen na 3 weken 45€

 

 

 
Bekijk dit filmpje: Resultaat wimpelverlenging

 
Verzorgingstips


Om maximaal van uw kunstwimpers te kunnen blijven genieten, is het aan te bevelen volgende tips in acht te nemen:
1.   Na de plaatsing, gedurende 24 uur alle contact met water en/of crème (lotion) vermijden om de lijm volledig te laten uitharden.
2.   Vermijd overvloedig douchen gedurende de eerste 2 à 3 dagen na de plaatsing. Ook het nemen van een sauna is sterk af te raden.
3.   Maak enkel en alleen gebruik van een zachte, vetvrije en wateroplosbare ontschminkingslotion. Reinig uw ogen op een zachte manier en vermijd wrijven.
4.   Indien u oog- en/of dagcrème gebruikt dient u er over te waken dat deze crèmes rond de ogen worden aangebracht en dient alle contact met de kunstwimpers vermeden te worden.
5.   Het gebruik van mascare is – in principe – totaal overbodig. Indien u er echter toch aan houd mascara te gebruiken, breng deze dan enkel aan op de uiteinden van de wimpers en gebruik geen waterbestendige mascara. Het gebruik van mascara zal de levensduur van de kunstwimpers uiteraard niet ten goede komen.
6.   Maak regelmatige afspraken  voor de noodzakelijke “refills”.
7.   Het gebruik van een wimperkrultang of wimperpermanent is ten zeerste af te raden.
8.   Probeer om niet op je buik te slapen (de meeste beschadigingen aan de wimpers gebeuren tijdens de slaap).
9.   Het is mogelijk om te zwemmen, douchen, sporten, enz,… Toch zal het lichtjes de levensduur van de wimpers beïnvloeden.?