Get Adobe Flash player

Japanse gezichtsmassage

Een jonge huid op oudere leeftijd hoef je niet uit een potje te toveren. Of middels een ingrijpende facelift. Je kneed de jaren er gewoon af. Een jonge huid met Japanse Gezichtsmassage

Van fitness ga je strakker in je vel zitten, zo kun je een gezichtmassage ook zien. Als je de ontspannende en verjongende resultaten van een massage wil ondervinden, dan is een Japanse nek- en gezichtsmassage en ideale keuze. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken.

Heel erg lekker en ook heel erg gezond. Want een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij de Japanse massage is er een combinatie van verschillende technieken. Zoals een stevige nekmassage, diepe massage van de gezichtsweefsels, zachte massage voor de huid, acupressuur (energiepunten drukken) en lymfedrainage. Laatstgenoemde is een zachte massagevorm, die het lymfestelsel stimuleert in het afvoeren van lichaamsvochten en afvalstoffen. Dit verhoogt de immuniteit, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale systeem.

Door de combinatie van technieken en verschillende massagepunten in het gelaat, krijg je ook een hoop resultaten. Zoals lekker ontspannen nekspieren, betere bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiedoorstroming, verdwijnen van spanningshoofdpijn en een heerlijk rustig gevoel. En we weten allemaal dat een relaxed gevoel helend is op diverse vlakken.

Maar bovenal, en dat zul je na een aantal behandelingen zelf merken, is dat het als een natuurlijke facelift werkt, en je er jonger uit gaat zien. Volgende resultaten kunt u verwachten:

  • een roziger teint
  • hogere wenkbrauwen
  • grotere oogkassen, zodat de ogen groter lijken
  • minder last van wallen onder de ogen
  • vollere lippen
  • omhoog wijzende, jeugdig ogende mondhoeken
  • een stevige kaaklijn, minder kwabben
  • een strakkere en gladdere kin en nek

Er zijn diverse gezicht massagevormen, maar het bijzondere van de Japanse variant is de lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties van Meesters. 4000 jaar oude massagetechnieken worden ingezet om jou er jaren jonger te doen uitzien. Een aanrader.