Get Adobe Flash player

Afslanken met Formostar

Het idee om te werken met lokale warmtebehandeling om gewicht te verliezen, is niet nieuw en werd al gebruikt in het begin van de twintigste eeuw. Uit een studie van mensen met overgewicht is gebleken dat het warmte-effect het metabolisme versnelt, waardoor een hoger energieverbruik ontstaat met gewichts- en omtrekverlies tot gevolg. Recent is gebleken dat lokale warmtebehandeling ook aangewend kan worden om cellulitis te behandelen.
Warmtetherapie gebruiken voor het welzijn van het lichaam is niet schadelijk. Hieronder leggen we uit hoe het effect van gewichts- en omtrekverlies ontstaat zodat u de werking van FormoStar leert kennen.

afslanken-formostar-logo


FormoStar is de enige infrarood behandeling waarvan de warmte tot 9 mm in het lichaam dringt. De warmte van de infraroodgolf gaat door de huid, het vetweefsel onder de huid tot in de spieren, waardoor de bloedcirculatie tot 3,5 keer versnelt. Bovendien gaan de interne warmtereceptoren door lokale opwarming de warmte-emissie verhogen met extra energieverbruik tot gevolg. Dit resulteert in een snelle verbranding, extra calorieënverbruik en een verhoogde afbraak van vetten. FormoStar is de afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaas- appelhuid en zwangerschapsstriemen. Het is de aangewezen manier voor algemene en duurzame gewichtsafname. Met tevreden klanten tot gevolg.
Maar FormoStar zorgt ook voor een betere bloedcirculatie, een activatie van het metabolisme, zuivering en een fit gevoel. De opwarming geeft de spieren extra soepelheid en ontspanning
en maakt gewrichten soepeler en flexibeler. Alsof je lichaam heeft gesport, maar dan zonder melkzuurvorming. FormoStar heeft een positieve werking voor mensen die lijden aan spierpijn, reuma, fibromyalgie, multiple sclerose, vermoeidheidssyndroom, en breekt afvalstoffen en zuren in het lichaam af.
De resultaten van FormoStar zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Al vanaf de eerste behandeling voelden wij ons fitter - een extra motivatie om door te gaan. De behandeling zelf duurt 50 minuten en bestaat uit het aanbrengen van siliconen bandages op bepaalde delen van het lichaam. Ook voor huidversteviging leidt dit tot betere resultaten.

 

Download hier Documentatiefolder afslanken met formostar