Formostar infrarood body wrap

FormoStar is een infrarood behandeling waarvan de warmte tot 9 mm in het lichaam dringt. De warmte van de infraroodgolf gaat door de huid, het vetweefsel onder de huid tot in de spieren, waardoor de bloedcirculatie tot 3,5 keer versnelt. Dit resulteert in een snelle verbranding, extra calorieënverbruik en een verhoogde afbraak van vetten. FormoStar is de aangewezen manier voor algemene en duurzame gewichtsafname.

Maar FormoStar zorgt ook voor een betere bloedcirculatie, een activatie van het metabolisme, zuivering en een fit gevoel. De opwarming geeft de spieren en de gewrichten extra soepelheid en ontspanning .

Alsof je lichaam heeft gesport, maar dan zonder melkzuurvorming. FormoStar heeft een positieve werking voor mensen die lijden aan spierpijn, reuma, fibromyalgie, multiple sclerose, vermoeidheidssyndroom, en breekt afvalstoffen en zuren in het lichaam af.

De resultaten van FormoStar zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Al vanaf de eerste behandeling voel jij je fitter.

De behandeling zelf duurt 50 minuten en bestaat uit het aanbrengen van siliconen bandages op bepaalde delen van het lichaam. Ook voor huidversteviging leidt dit tot betere resultaten.

.

Lymfedrainage

Image

Deze behandeling stimuleert de afvoer van lymfevocht en andere afvalstoffen, en dit op een natuurlijke wijze.

Lymfedrainage versnelt het afvallen maar tegelijk wordt de spiermassa verstevigd waardoor de huid er strakker uitziet.

Lymfedrainage met behulp van  apparatuur (Ballancer) zorgt voor een bijzonder doelgerichte lymfedrainage.

Positieve effecten van lymfedrainage ;

 • Voorkomen en verminderen van cellulitis
 • Omvangvermindering en vetverbranding
 • Versteviging, verstrakking van de huid
 • Stressvermindering en sportregeneratie
 • Deze behandeling stimuleert de afvoer van lymfevocht en andere afvalstoffen, en dit op een natuurlijke wijze.
 • Lymfedrainage versnelt het afvallen maar tegelijk wordt de spiermassa verstevigd waardoor de huid er strakker uitziet.

Peeling en pakking

Peeling

Om een zachte en mooie egale huid te krijgen het belangrijk de dode huidcellen te verwijderen. Het is ideaal als voorbereiding op de zomervakantie, om een mooiere en diepe bruining te bekomen. Met behulp van een body scrub wordt de huid ontdaan van haar loszittende huidcellen, wat tot een betere doorbloeding van de huidcellen leidt. De huid voelt bovendien fluweelzacht aan en zal een bodylotion dan ook makkelijker opnemen.

Pakking

Aan de pakking gaat meestal eerst een lichaamspeeling vooraf. Vervolgens kan je kiezen voor een voedend of ontgiftend product en word je in een folie gewikkeld om daarna te rusten onder een warmtedeken. Deze pakking werkt bovendien héél ontspannend op stramme en vermoeide spieren. Na de pakking wordt het lichaam ingewreven met een bodylotion. De huid zal hierdoor bijzonder soepel aanvoelen.

Je kan ook kiezen om uw peeling/pakking behandeling uit te breiden met een lichaamsmassage.

Ontharingen

Je kan zowat elke plaats van het lichaam en het gelaat ontharen. Naargelang wordt er professionele was of suiker gebruikt.

Meest gevraagde behandelingen zijn:

 • Benen
 • Bikinilijn
 • Oksels
 • Wenkbrauwen
 • Bovenlip/kin

Massage

Japanse gezichtsmassage

Een japanse gezichtsmassage geeft onmiddellijk een ontspannend en verjongend effect.

Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken. Deze zorgen voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Op deze manier wordt de immuniteit verhoogt, de stress verlaagt en het hormonale systeem geoptimaliseerd.

Na een behandeling kan je de volgende resultaten verwachten:

 • lekker ontspannen nekspieren
 • betere bloed- zuurstof – lymfe en energiedoorstroming
 • verdwijnen van spanningshoofdpijn
 • en een heerlijk rustig gevoel

Het bijzondere van deze 4000 jaar oude maar zeer verfijnde techniek is dat het als een natuurlijk facelift werkt, en je er jonger en stralender uit gaat zien !

Voor wie een relaxed en helend gevoel wilt is dit een aanrader !

Hot stone massage

Een hot stone massage is een warmte massage en een weldaad voor lichaam en geest.

De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een heerlijke relaxatie.

 • De combinatie van warmte en ontspanningsmassage geeft een zalig ontspannend effect,  dat helpt bijstress en vermoeidheid
 • spierproblemen en spanningen
 • slechte doorbloeding

Met deze massage wordt het vermogen van het lichaam hersteld op een diepe en krachtige manier.

Zeer geliefd bij zowel vrouwen als mannen !

Image
Image

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage is een revitaliserende en ontspannende massage van voeten en onderbenen. De voeten worden met de handen en massagestokje bewerkt.

Massage werkt langs de energielijnen van het onderbeen en de voet om de energiestroom door het hele lichaam te activeren.

Balinese massage

De Balinese massage is een totale belevenis voor het volledige lichaam. Grepen uit deep tissue massage, acupressuur, reflexologie en aromatherapy komen aan bod en hebben elk hun specifiek doel.

Balinese massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt lichaam in een diepe staat van relaxatie.

Image
Image

Klassieke (zweedse) massage

Een klassieke (zweedse) massage is een behandelingsmethode die geschikt is voor mensen met pijn of blokkades maar is ook geschikt voor iedereen die een diep ontspannende massage wilt krijgen. Het is een krachtige massage.

De gebruikte technieken stimuleren vooral de bloedsomloop.

Bovendien worden vermoeide spieren en gewrichten verlicht.

 • Naast al deze voordelen is een zweedse massage ook heerlijk ontspannend, ze brengtinnerlijke rust
 • en versterkt het genezend vermogen

Een massage die heilzaam is voor lichaam en geest !

Permanent Contour kuidenstempelmassage

Permanent Contour is een unieke therapeutische massage gecombineerd met een innovatieve stempeltechniek. Een niet te evenaren zalige ervaring.

 Alle stempels zijn gevuld met zuiver natuurlijke bloesems die geplukt zijn net voor bloeitijd zodat zij over volle aroma beschikken.

Deze unieke stempelmassage wordt uitgevoerd bij een constante behandeltemperatuur van 55* C, waarbij actieve ingrediënten in de diepere huidlagen dringen.

Image

Bioslimming = SLIM, FIRM & TONE

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?
Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.
Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

Bioslimming resultaat na één behandeling

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Wil je meer weten over de salonbehandeling? Klik dan hier!

THUISBEHANDELING

Vanaf nu hoef je niet meer de deur uit voor de Bioslimming behandeling! Met de prijswinnende Trio Home set pak je cellulite, striae of huidverslapping aan in je eigen veilige omgeving op het moment dat het jou het beste uitkomt.

De makkelijk te gebruiken set toont resultaten vanaf de eerste behandeling en heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en/of last van cellulite of striae hebt.

Benieuwd naar alle voordelen van de Bioslimming Trio Homeset?
Klik hier om er meer over te lezen.